در حدیـقه‌ی سـبـز دعـا

دعاها، مناجاتها، سخنرانی‌ها و مطالب ارزشمندی که از استـادمان مرحومه حاجیه خانم اکبری (ح.عاشوری) به یادگار مانده است در این دفتر، ثبت و ضبط می‌شود ان‌شاءالله. این وبلاگ در دست تکمیل و به روزرسانی است.

در حدیـقه‌ی سـبـز دعـا

دعاها، مناجاتها، سخنرانی‌ها و مطالب ارزشمندی که از استـادمان مرحومه حاجیه خانم اکبری (ح.عاشوری) به یادگار مانده است در این دفتر، ثبت و ضبط می‌شود ان‌شاءالله. این وبلاگ در دست تکمیل و به روزرسانی است.

در حدیـقه‌ی سـبـز دعـا

استاد ارجمند، مرحومه حاجیه خانم اکبری (ح.عاشوری) از بزرگترین مبلغان و سخنرانان مذهبی تهران و کرج بودند که در دی ماه 1400 به سوی معبود خود شتافتند.
مجموعه‌ای از سخنرانی‌ها، دعاها و زیاراتی که ایشان معرفی کرده‌اند در کانال تلگرامی اطلاع رسانی این بانوی مکرمه موجود است.
برآن شدیم تا با انتقال و ثبت و ضبط این مطالب در وبلاگ، امکان دسترسی بهتر به این گوهرهای ارزشمند به یادگار مانده از ایشان را مهیا سازیم.
باشد که ما را از دعای خیر خود بهره‌مند و روح حاجیه خانم اکبری را با ذکر صلوات و یا قرائت فاتحه بنوازید.

***
حَدیقه به معنایِ باغ است و نامی که والدین خوش ذوق، بر استاد گرانقدر ما گذاشتند که الحق وجود نازنینش باغی بود سرسبز از دعا و صلوات و توسل. الهی که در جنّات و باغهای بهشتی در کنار سفره بابرکت اهل بیت، علیهم السلام، روزی‌خوار و محشور باشند.

***
ذکر یادگاری استاد:
الهی به درگاهت هزاران بار تکبیر و تهلیل و تحمید و تسبیح و تقدیس
عرضه می‌دارم که یک روز دیگر زنده هستم و تو تنها خالق و معبود و اِله من هستی و در سلطانیت مطلق بی شریکِ تو، بندگی و زندگی می‌کنم.

***
- نشانی سایت استاد: https://shamsotalea.com

- نشانی کانال سروش و تلگرام:
zaynab_ir

- نشانی صفحه اینستاگرام: name_be_madaram

- نشانی مزار استاد: کرج، آرامستان بهشت سکینه (اتوبان کرج-قزوین، بعد از پل حصارک و کمالشهر)، قطعه 31، آلاچیق 706

طبقه بندی موضوعی

یک جرعه از جام غدیر – جرعه چهارم

جمعه, ۱۶ تیر ۱۴۰۲، ۱۲:۵۳ ب.ظ

با سلام و تبریک عیدالله الاکبر

در عظمت غدیر همین بس که خِرد و فهم همگان جز معصومین در شناخت و درک ژرفای عظمت غدیر در آسمان و نزد افلاکیان، قاصر و ناتوان است. و درک و شناخت آنچه از پیشوایان معصوم (ع) درباره عظمت غدیر به ما رسیده است و شناخت این‌که بزرگداشت غدیر، در حقیقت بزرگداشت عدالت، مدیریت صحیح در امور معیشت و تأمین امنیت مردم و وانهادن ستمگری، اجحاف و تبعیض است، خود مرتبه‌ای از شناخت غدیر است و همین ما را بسنده است.

زمانی‌که امیرالمؤمنین علی (ع) به مقتضای (فرمان خدا در) غدیر حاکم باشد، بدین معناست که همگان (بدون تبعیض طبقاتی و موقعیت‌های اجتماعی) در امنیت و آرامش به سر خواهند برد و گرسنه، نیازمند، گمراهی و انحراف وجود نخواهد داشت؛ و فرودست‌ترین مردم در محضر عدالت، با فرادست‌ترین افراد، حتی حاکمان، یکسان خواهد بود و اگر در حال حاضر در جایی آسایش و نعمت‌های نسبی دیده شود، بی‌تردید در برابر اقیانوس موهبت‌های امیرالمؤمنین علی (ع) به‌سان قطره‌ای بیش نیست.

بزرگترین عید خدا:

روز غدیر در حقیقت، روح و جوهر تمام روزهای مقدس و الهی است. از این رو بزرگ داشتن و زنده نگاه داشتن غدیر، احیای عید فطر، عید قربان، روز جمعه و تمام عیدهاست، چه اینکه پایندگیِ عدالت، انصاف و تمام ارزش‌هایی که سبب آفرینش و ارسال پیامبران از سوی خدا بوده، در غدیر خلاصه می‌شود.

روزها و مناسبت‌ها هرچند بزرگ؛ و دعا و اعمال خاصی در آن وارد شده باشد، زمانی عید خواهند بود که از سوی شرع اقدس به چنین صفتی خوانده شوند. از میان این روزها و مناسبت‌ها، روز غدیر در زبان روایات به‌سان عید فطر و عید قربان و روز جمعه، عید خوانده شده است؛ و بلکه با صیغه تفضیلی، مانند «أفضل الأعیاد؛ برترین عیدها» و «عیدالله الأکبر؛ عید بزرگتر خداوند».

خداوند هر پیامبری که مبعوث فرمود، (آن پیامبر) این روز را عید گرفت و حرمت آن را شناخت. بنابراین، عید غدیر، تنها به امیرالمؤمنین علی(ع) اختصاص ندارد، بلکه روز پیامبر گرامی اسلام است و به‌حق می‌شود آن را یوم الله نیز دانست، چرا که خواسته و اراده رسول(ص) و امیرالمؤمنین علی(ع) در امتداد اراده خداوند متعال است.

درباره‌ی عظمت این روز روایت شده است که امام صادق (ع) به یکی از اصحاب خود فرمود: شاید بپنداری که خدای عزوجل روزی بزرگتر از آن (روز غدیر) آفریده باشد؟ نه به خدا، نه به خدا (چنین نیست).

از این بیان‌ها روشن می‌شود که روز غدیر همسنگ روز دَحْوُالارض، نیمه ماه رجب، نوروز و امثال آن نیست، بلکه به مراتب از این روزها، با عظمت‌تر و ارجمندتر است.

روایات رسیده از پیامبر اکرم (ص) و امامان معصوم (ع)، روز غدیر را بزرگ‌ترین عید خدا خوانده‌اند.

روایتی که از امام رضا (ع) درباره‌ی برکت غدیر نقل شده، نشان از عظمت و ارجمندی بیشتر روز عید غدیر دارد. آن حضرت می‌فرماید: و در روز غدیر دو برابر آنچه در ماه رمضان و شب قدر و شب عید فطر از دوزخ آزاد شده‌اند، (از کیفر و آتش جهنم) آزاد می‌شوند.

برخی آداب روز غدیر:

امام صادق (ع) درباره روز غدیر فرموده است: ... روزه روز غدیر خم با روزه گرفتن در تمام عمر دنیا همسنگی می‌کند، یعنی اگر کسی (از آغاز پیدایش) تا پایان دنیا عمر کند و همه را روزه بدارد، پاداش روزه روز غدیر بدو داده می‌شود؛ و روزه این روز نزد خدای عزوجل معادل یکصد حج و یکصد عمره مقبول در سال است و این روز، بزرگترین عید خداوند است.

امیرالمؤمنین علی (ع) فرمود: یک درهم (صدقه دادن) در روز غدیر، با هزار هزار درهم (صدقه در غیر غدیر) برابر است.

و البته پیامبر اکرم(ص) فرمودند: راهنمایی به کار نیک (در پاداش) همانند کسی است که آن را انجام داده باشد.

با کنارهم قرار دادن دو روایت پیشین به این نتیجه خواهیم رسید که اگر انسان نتواند در روز غدیر صدقه بدهد، اما دیگران را به دادن صدقه تشویق کند یا به گونه‌ای سبب شود، دیگری صدقه بدهد، پاداشی همسنگ پاداش صدقه دهنده دارد.

نمازی جهت توسل به صاحب غدیر:

دو رکعت نماز توسل به امام علی (ع) بدین‌گونه: دو رکعت نماز مانند نماز صبح خوانده شود و بعد از سلام، سجده می‌روی و ۴۰ مرتبه می‌گویی:

«اللّهُمَ إنّیِ اَسَئلُکَ بِروُح علی بن اَبی طالب ألذِی ما أشرکَ بِاللّه طَرفَة عَینٍ أن تَقضِی حاجتی»

ارائه شده توسط استاد، انتشار به تاریخ 17ر6ر1396

التماس دعا ی خیر  - الّلهم عجّل لِولیک الفرج

منبع: کانال اطلاع رسانی حاجیه خانم اکبری - روحشان در اعلی علییین با ائمه اطهار محشور  باد.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">